Mooie parttime job bij een innovatieve startup, voor een zelfstandige Office Manager. Krijg jij energie van ontzorgen, organiseren en administreren en dat alles met een glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over HubTech

HubTech is een jong innovatief bedrijf dat een high-end mechatronisch product voor (onder andere) de wielersport heeft ontwikkeld. Ons gepatenteerd Kinetic Air Pressure System (KAPS) maakt het mogelijk om te allen tijde je bandendruk aan te passen tijdens het rijden en werkt volledig draadloos. Wij brengen KAPS zelf onder de merknaam GRAVAA op de markt.

Ons bedrijf gaat een nieuwe fase in, vanuit de productontwikkeling gaan we nu naar serieproductie en gaat onze organisatie steeds meer vorm krijgen en groter worden. Vanwege deze groei en toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een tweede Office Manager om ons team te ondersteunen.

De functie van office manager

Als Office Manager ben je op de hoogte van nagenoeg alles wat zich binnen onze organisatie afspeelt en ben je er medeverantwoordelijk voor dat onze organisatie loopt als een goed geoliede machine.

Je werkt nauw samen met ons managementteam en beantwoordt de telefoon, email en overige correspondentie. Daarnaast voer je ook een aantal dagelijkse administratieve taken uit, coördineer je diverse zaken op het gebied van huisvesting, verzekeringen, pensioenen en ben je contactpersoon voor verschillende partners en leveranciers. Daarnaast ondersteun je bij een aantal andere voorkomende werkzaamheden.

Profiel van de ideale Office Manager

Je bent een organisatietalent en kunt goed prioriteiten stellen. Je bent stressbestendig, proactief, een kei in multitasken en voert je werkzaamheden uit met een glimlach. Je bent op zoek naar een baan met een breed en veelzijdig takenpakket, een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast breng je mee:

  • tenminste een afgeronde MBO-opleiding;
  • enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • kennis en ervaring met MS Office (Excel, Power Point, Word en Visio);
  • ervaring met boekhoudprogramma’s als Exact of Unit4 is een pré ;

Wat biedt HubTech?

Een prettige informele werksfeer binnen een klein (en snel groeiend) team, waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar je je verder kunt ontwikkelen. Je verdient een marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De normale arbeidsduur is circa 24 uur per week.

Als je enthousiast bent over deze vacature, stuur dan je sollicitatie met CV per e-mail naar: n.lotthrinkx@hubtech.nl of per post naar:

HubTech
t.a.v. Nathalie Lotthrinkx
Esp 240
5633 AC Eindhoven

Liever eerst even vertrouwelijk wat vragen stellen, mail dan ook naar Nathalie, dan wordt je z.s.m. teruggebeld. We horen graag van je!
Meer informatie over ons product en ons team vind je op www.gravaa.com en www.hubtech.nl.